perjantai 31. joulukuuta 2010

ikuisuusprojekti on valmis!

Pakko tulla tänne heti hehkuttamaan. :) Oon reilu vuoden verran neulonut Puro-lankaa. Ensin olin tekemässä siitä kaulahuivia. Sitten halusinkin kapeamman kaulahuivin, joten se piti purkaa. Taas kun olin neulonut melkein kaksi kerää, niin päätinkin, etten enää haluakaan kaulahuivia, vaan säärystimet. :D Työ oli välillä parikin kuukautta jossain nurkassa, eli en kovinkaan ahkerasti sitä tehnyt. Mutta tosiaan, nyt mulla on siitä jotain konkreettista valmiina ja ne näyttää tältä:




Tuo langan liukuväri ei ihan mennyt oikein, koska mulla oli monta eri kerää, josta neuloin (koska olin joutunut purkamaan kaulahuivia ja pätkimään lankaa välissä...). Ja sitten myöskin takasauman ulkonäössä olisi myös parantamisen varaa. :D En osannut alottaa säärystimiä pyöröneuleena, joten jouduin ompelemaan ne takasaumasta yhteen. Mutta kun nuo ovat rypyllä, niin ei noita pikkuvirheitä kukaan huomaa. :)

Uusimmassa Kotivinkissä oli tehty kivannäköiset kämmekkäät / ranteenlämmittimet... Voisin ehkä koittaa tehdä sellaiset ennen lapasia. Mutta en osaa päättää, että tekisinkö jostain ihanasta Puro-langasta vai Rose mohairista...

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

rautalankaa, uus pehmokaveri ja vähän muutakin

Syksyn aikana on tullut askarreltua monenlaisia juttuja, ja suurimmasta osasta mulla ei taida olla kuvaa tällä hetkellä. Joistain kuitenkin löytyy ja esittelen ne nyt tässä. :)

Yks tän syksyn lempparitekeleistäni on Tuure-pöllö, joka on tehty äitin vanhasta 60-70-luvun mekosta. :)


Tein parit rautalankakoristeet, jotka matkasivat joululahjoiksi Vaasaan ja Vantaalle.


Rautalangasta on myös tämä puu, jonka tekemiseen pitäis perehtyä paremmin. Tässä on käytetty tuplasti paksumpaa lankaa kuin ohjeessa, joten sitä oli pikkasen hankala väännellä. Naarmuilta en tosiaan välttynyt. :D


Lusikoista tein paljon erilaisia koruja ja magneetteja, tässä yhdet magneetit, jotka koristavat mun omaa jääkaapinovea.


Nämä sytykeruusut aion viedä jossain vaiheessa tuliaisiksi ystäväperheelle.


Kirppispöytäni marraskuulta. :)


Ja vielä tähän loppuun kuva jouluaattoaamusta ja kuurankukista meidän parvekkeen laseissa.



tiistai 28. joulukuuta 2010

hiljaiselo päättyy :)

Ajattelin vaihtelun vuoksi vaihtaa blogin ulkoasun ja tästä tuli kyllä aikas kiva. :) Just mun tyylinen. Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka paljon, mutta olkoon tää nyt jonkun aikaa tässä.

On olemassa muutamia kauppoja, joihin mulle pitäis antaa porttikielto. Esimerkiksi kaikki ekokaupat (Ruohonjuuret ja muut) ja Indiska. Tänään pyörähdin Indiskan alennusmyynneissä ja sieltä tarttui mukaan vaikka mitä ihanaa! Jättiläismuki, oranssi vihkonen (joka tulee täyttymään kauniista biisien pätkistä), pieniä lahjarasioita, kolme-osainen sormus ja lime-kaneli-rooibos-teetä. En vielä maistanut sitä, mutta tuoksuu ainakin jännittävältä!
Nuo kuvassa olevat kultaiset mosaiikki-lyhdyt on myöskin Indiskasta, mutta parin vuoden takaa... Jos se ei olisi rahasta kiinni, niin sisustaisin kotini varmaan pelkästään Indiska-ihanuuksilla. :)


Vaikken ookaan tänne pahemmin mitään päivitellyt, niin silti oon askarrellut ja näperrellyt vaikka mitä tässä viime aikoina. Niistä voisin kirjoittaa huomenna vaikka. :)