perjantai 31. joulukuuta 2010

ikuisuusprojekti on valmis!

Pakko tulla tänne heti hehkuttamaan. :) Oon reilu vuoden verran neulonut Puro-lankaa. Ensin olin tekemässä siitä kaulahuivia. Sitten halusinkin kapeamman kaulahuivin, joten se piti purkaa. Taas kun olin neulonut melkein kaksi kerää, niin päätinkin, etten enää haluakaan kaulahuivia, vaan säärystimet. :D Työ oli välillä parikin kuukautta jossain nurkassa, eli en kovinkaan ahkerasti sitä tehnyt. Mutta tosiaan, nyt mulla on siitä jotain konkreettista valmiina ja ne näyttää tältä:
Tuo langan liukuväri ei ihan mennyt oikein, koska mulla oli monta eri kerää, josta neuloin (koska olin joutunut purkamaan kaulahuivia ja pätkimään lankaa välissä...). Ja sitten myöskin takasauman ulkonäössä olisi myös parantamisen varaa. :D En osannut alottaa säärystimiä pyöröneuleena, joten jouduin ompelemaan ne takasaumasta yhteen. Mutta kun nuo ovat rypyllä, niin ei noita pikkuvirheitä kukaan huomaa. :)

Uusimmassa Kotivinkissä oli tehty kivannäköiset kämmekkäät / ranteenlämmittimet... Voisin ehkä koittaa tehdä sellaiset ennen lapasia. Mutta en osaa päättää, että tekisinkö jostain ihanasta Puro-langasta vai Rose mohairista...

Ei kommentteja: