torstai 17. maaliskuuta 2011

lisää kirppuilua

Tänään tuli kierreltyä kahdella kirpputorilla ja kahdella kierrätyskeskuksella. Kierrätyskeskukset olivat aika pettymyksiä, mutta kirppiksiltä löytyi kaikkea kivaa taas. :)

Läjä vetoketjuja askarteluihin.

Kivanvärisiä henkareita, mä kun omistan vaan kolme ennestään...

Lempparisarjakuvani yksissä kansissa, jee!

Ja vielä supersöpö pikku-pöllö! Sillä on päässä reikä, elikkä siellä voi vaikka säilyttää jotain pientä. :)

Mua muuten ottaa päähän muutamat asiat nykyajan kirppiksillä.
- ihmiset, jotka tunkevat ahtaille käytäville joko lastenvaunujen tai ostoskärryjen kanssa
- yläkanttiin hinnoitellut tuotteet (monesti esim. näkee tavaroita, jotka saisi kaupasta uutena halvemmalla...)
- koko ajan vaan lisääntyvä uuden tavaran myyminen
Kirppikset jotenkin menettää merkityksensä, etenkin tuon viimeisen kohdalla...

Tykkäättekö te kierrellä kirppiksillä ja ärsyttääkö niissä joku?

P.S. Huomenna haetaan viimeinen muuttokuorma, joten ens viikolla varmaan saatte nähdä kuvia tästä uudesta kämpästä! :)

7 kommenttia:

*T* kirjoitti...

Voi Pöllö! Ihana löytö! Mikähän noissa viehättää...

Allekirjoitan tuon, että kirpputoreilla on monesti ylihinnoiteltuja tuotteita. Liian usein tähän törmää. *murinaa*

Vielä haluan parilla sanalla puolustaa lastenvaunujen kanssa kulkevia, jos sopii? Monesti äidillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa se jälkikasvu mukaan. Ja voin melkein vannoa, että sitä vaunujen työntäjää ahdistaa olla tien tukkeena, enemmän kuin kanssa kirppistelijöitä. Ja voi jos se kyytiläinen vielä kitisee niin äidillä tuskanhiki valuu, hävettää, tekisi mieli häipyä. Itse nykyään voin usein jo liikkua ilman lapsia ja vaunuja, joten vastaantulevat vaunuttelijat saavat myötätuntoisen hymyn! Sopu sijaa antaa. :)

Aurinkoista päivää!

Shimauuuma kirjoitti...

Ärsyttää eniten ylihinnoittelu.. jostain vanhasta paidasta, mistä voisin maksaa euron tai pari ni hinta on 10e tai yli.. ihanko yrittäis saada omat takaisin. D:< Ei kirppiksellä myydä, että tienaisi vähän (tai enemmänkin) ylimääräistä, ainakaan mun mielestä.

Ja myös toi uusien tuotteiden myynti on niin typerää.. eihän se silloin mikään kirppis ole.

Isla Olivia kirjoitti...

*T*: Toki saat puolustella. :) Meinasin jo kirjottaessani lisätä, että ymmärrän kyllä sen, että joskus on pakko ottaa lapsoset mukaan kirppiskierroksillekin. Mutta siis enemmänkin mua ärsyttää ne ostoskärryjen kanssa kulkevat. Tuskin sitä niin montaa kiloa tavaraa löytyy, etteikö niitä jaksaisi käsissä tai korissa kantaa... Ja toki on niitäkin äitejä lastenvaunuineen (esim. tänään tuli vastaan), jotka eivät vahingossakaan siirrä vaunujaan keskeltä käytävää sivummalle, vaikka näkevät hyvin, että muut eivät kunnolla mahtuisi ohi... Aurinkoa sinnekin! :)

Shimauuuma: Niinhän se menee. Mun mielestä kirppisten ideana on päästä eroon itelle tarpeettomasta tavarasta ja tavaran kierrättäminen. Mutta nykyään suurin osa taitaa juurikin tavoitella suurta voittoa myynnillään... Huoh. Mä näin tänään aivan ihanat tyynynpäälliset ja niistä pyydettiin 4e/kpl. Jysk myy tällä hetkellä ihan samantapaisia vähän reilu 2e/kpl... Jäivät sinne hyllyyn. :/ Ja yhdessä pöydässä oli juomalaseja 10e/kpl. Prisma ainakin myy sitä merkkiä ja yleensä ne lasit on olleet pari-kolme euroa kpl...

Nimma kirjoitti...

Minua ärsyttää kans se, että tungetaan lastenvaunujen kanssa kapeisiin hyllyväleihin ja sit tuo, että myydään uutta (huonolaatuista) krääsää. Mukavia löytöjä olet tehnyt. Tiesitkö, että pöllöt "tuovat huonoa onnea"? Itse heitin kaikki pöllöt pihalle tästä tuvasta:)

Isla Olivia kirjoitti...

Nimma: Apua, EN tienny! :o Enkä oo ikin kuullukaa moisesta... :D

Anonyymi kirjoitti...

"joskus on pakko ottaa jäkikasvu mukaan" HMMM. Äitinä voisin sanoa, ettei se lapsi siitä mihinkään katoa kirppiskierroksen ajaksi vaan kyllä hän perheenjäsenenä kulkee mukana milloin missäkin. :)

Isla Olivia kirjoitti...

Anonyymi: Niin no, emmä sitä noin ajatellutkaan. Mutta kuten sanoin, niin joiltain äideiltä toivoisin toisenlaista käytöstä. :)