perjantai 17. helmikuuta 2012

lasten luovuutta

Mihin aika oikein katoaa?

Oon suunnitellut monta kertaa kirjottavani tänne, mutta aina se siirtyy ja sitten onkin jo viikonloppu, jolloin en ehdi tai jaksa ja sitten se taas jää. :( Joululomallakin otin paljon kuvia, joita ajattelin teidän kanssa jakaa, mutta ne vain jäi. Enkä mä nyt enää helmikuun lopussa viitti joululomakuvia postailla... Sen sijaan postailen pari kuvaa mun uudesta kävelyreitistä Naantalista.


Kyllä mieli lepää, ko pääsee töiden jälkeen muutamassa minuutissa merenrantaan, jossa ei kuulu mitään muita ääniä ko puiden humina tuulessa.


Vaikka töissä onkin toisinaan korvia huumaava meteli, niin kyllä mä nautin siitä aina välillä. Esimerkiksi askartelupäivinä! Muutama viikko sitten saatiin erään lapsen vanhemmilta lahjotuksena vanhoja pelejä. Joukossa oli vanhannäköinen eläin-muistipeli. Muistipelejä meillä on kaappi täynnä, mutta sainkin heti ajatuksen niiden uusiokäytölle: magneetteja!


Mä yritin itse koristella yhtä kuvaa paljeteilla, mutta mun mielestä siitä tuli aivan överiruma. Mutta lasten käyttäminä paljetit ja kimalteet sopii just hyvin noihin kuviin ja niistä tulikin superhienoja, eikä yhtään övereitä! Aikuisena sitä taitaa vaan liian usein kattoa asioita liian kriittisestä näkökulmasta...Mä tykkäsin niistä kuvista ihan sellaisinaan ja kaksi söpöläistä pääsikin koristamaan mun jääkaapin ovea, bambi ja majava. :)

(Sorry kuvien huonohko laatu, kännykällä napattuja...)

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Suloisia nämä magneetit, ihana idea. :) Jään lukijalistalle odottelemaan uusia päivityksiä. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)

Isla Olivia kirjoitti...

Kiva juttu ja kiitos Minttu! :)