maanantai 27. helmikuuta 2012

vihdoinkin ne on valmiit!

Oon ties kuinka kauan halunnut tehdä omat huovutetut lapaset. Aina niiden alottaminen on jostain syystä siirtynyt joko motivaation tai muiden juttujen takia. Nyt kuitenkin sain ne tehtyä ihan valmiiksi asti ja niistä tuli todella kivat! Lankana Puron Takkatuli, ihan mun värit (paitsi vähän harmittaa, että toisessa lapasessa on niin vähän punaista...)

Lapaset matkalla pesukoneeseen. Harsin muovipussit hammaslangalla lapasten sisäpuolelle kiinni...

Tässä lapaset ovat juuri tulleet pesukoneesta! Monet ovat sanoneet, että lapaset näyttävät pesun jälkeen epämääräisiltä möykyiltä... No, mun lapaset ainakin näytti ihan lapsen lapasilta... Eikä niitä tarvinnut edes mitenkään väkivalloin venytellä, vaikka olin siihenkin kuulopuheiden perusteella varautunut. :D


Nyt ne on valmiit ja täydelliset mun toisiksi lapasiksi ikinä (ensimmäiset tein ala-asteella...)! :)

Loppuun haluun jakaa vielä teidän kanssa erään bändin, jonka löysin vasta ihan äskettäin. Norjalainen ja norjaksi laulava John Olav Nilsen & Gjengen. Paljoakaan en ymmärrä, mutta hyvältä kuulostaa! ;)7 kommenttia:

heikku kirjoitti...

No ompas hienot! Minulla lapaset kyllä muistutti epämääräisiä möykkyjä ja niitä piti venytellä kuoseihinsa puoli tuntia. Minä en kyllä jaksanut noin huolella parsia pusseja tumppuihin, että lieköhän siinä syy.. :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Tosi ihanat! Ovat varmasti lämpimät:)

Isla Olivia kirjoitti...

Kiitos! :) Tänään jo testasin niitä, liian lämpimät -10 asteeseen ja auringonpaisteeseen. :D Ja juu, musta tuntu, että parsin niitä liikaakin, mutta ehkä se tosiaan vaikutti sitten siihen, että ne ei huopuneet liikaa...

Mun Tekemä kirjoitti...

Olipa ihana löytää blogisi! Käypä kurkkaamassa mun blogia. Sieltä löytyy haaste!

Nova Melina kirjoitti...

Hui miten kummaa.. Eksyin ekan kerran nyt sun blogiin Mun tekemän kautta. Siis ihan hölmö juttu, mutta onko sun nimi todella Isla Olivia? Sillä vaan, kun se on mun tytön nimi, kokonaisuudessaan. Ikinä en oo samaan vielä missään törmännyt. Hetken vaan tuijotin sun nimeä ennen kuin tajusin miksi se on niin tuttu, käyttöyhteys kun on niin totaalisen eri.

No niin, nyt tästä toipuneena alan selailemaan sun blogia. :)

Isla Olivia kirjoitti...

Mun Tekemä: Kiitos kovasti tunnustuksesta! Sai hymyn huulille heti näin aamusta... :)

Nova Melina: Hihi, ei Isla Olivia ole oikea nimeni. :) Mutta se on ollut mulla käytössä nettinimenä vuodesta 2007... Kiva, kun eksyit tänne!

berenike kirjoitti...

Ihanan väriset! Ja on kyllä tosi siistit tuossa kuvassa, jossa ovat juuri tulleet koneesta: omat huovutustyöt on aina muuttunu möykyiksi ja ameeboiksi :D