perjantai 11. maaliskuuta 2011

löytöjä

Oon viime aikoina tehnyt tosi kivoja löytöjä, niin kaupoista kuin kirppiksiltäkin. Nämä löydöt tahdon jakaa teidän kanssa. :)

Parisen viikkoa sitten pyörähdin ystäväni kanssa Tallipihalla. Siellä on se yksi kauppa, jonka nimeä en ikinä muista ja josta en koskaan voi lähteä tyhjin käsin, hih.
Mukaani lähti kiiltokuvia, pari suloista korttia ja minttupastilleja nukkumatti-peltipurkissa.

Kodin Anttilasta taas löysin ihastuttavia sisustustarroja 70% alennuksella! Nämä muffinssit tulevat (toivottavasti) koristamaan uutta keittiötäni.

Tammikuun lopussa tilasin Etsystä pöllö-kellon, joka oli matkalla vähän yli kuukauden. Meinasi jo tulla hätä, että onko se eksynyt johonkin, mutta niin se vain lennähti postiluukustani yhtenä päivänä. :)

Eiliseltä kirppiskierrokselta löytyi etsimäni muistitaulu. Tuollaisena en koskaan pistäisi sitä omaan kotiini esille, vaan se pääsee tuunattavaksi, kunhan tässä ehtii. :)

Ja sitten vielä samaiselta kirppisreissulta löysin jotain maailman suloisinta;
Pieni muffinssi-purkki! Tää oli rakkautta ensi silmäyksellä.
Kivaa viikonloppua!

9 kommenttia:

*T* kirjoitti...

Tuo pöllökello... vau...

Isla Olivia kirjoitti...

Eikös olekin suloinen! :) Rannekelloa en oikein osaa pitää ja esim. töissä ei voi aina olla kurkkimassa kelloa kännykästä... Joten tuo kaulakoru on aika kätsy!

Santtu kirjoitti...

Ihania löytöjä!! ja tuo muffinssipurkki... <3

Petra Ilona kirjoitti...

Ihania juttuja! :)

Bermudan Jenni kirjoitti...

Hei! Olit käynyt kommentoimassa muffinssipussukkaa blogissani :) Kiitos kommenteista :D Tykästyin kovasti tähän sun blogiin ja huomasin, miksi muffinssipussukka oli varastanut huomiosi, taidat olla muffinssityyppiä keittiösi kanssa :D

Kivaa kevättä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi muistitaulu ankkoineen on söpö! ja muffinsipurkki juuri sulle sopiva. :) Alppimur...

Isla Olivia kirjoitti...

Santtu: Niitä purkkeja olisi ollut vielä vaaleanpunainenkin, mutta oli sen verran kallis, että jouduin sen jättämään hyllyyn..

Petra Ilona: Hihi! :)

Bermudan Jenni: Kiva, ko tykkäät ja kyllä, olen kovastikin muffinssityyppiä! :D Harvemmin pystyn kävelemään minkään muffinssi-aiheisen jutuj ohi... Kivaa kevättä myös sulle! :)

Alppimur: Muistitaulusta tulee vielä söpömpi, kunhan saan sen tuunatuksi. ;)

raitavomppu kirjoitti...

rakastuin ehkä tohon nukkumatti-rasiaan! :) <3

inkeri kirjoitti...

Ihana pöllö!!!! <3