lauantai 26. helmikuuta 2011

superhelpot magneetit

Aina ei askartelemisen tartte olla monimutkasta ja aikaa vievää puuhaa. Välillä on kiva tehdä nopeita ja helppojakin juttuja. Ajattelin postata teille ohjeet superhelppoihin ja persoonallisiin magneetteihin, vaikkei näihin kyllä oikeastaan ohjeita tarvitsisikaan! :)

Tarvitset vain kartonkia, liimaa, kontaktimuovia, sakset, magneettinappeja tai -nauhaa ja aikakausilehtiä, kiiltokuvia, valokuvia tai muita, joita haluat magneetteihin kuviksi. Itse käytin tällä kertaa käytettyjä postimerkkejä.


1. Liimaa haluamasi kuva kartongille ja leikkaa se kuvan reunoja pitkin irti kartongista. Lisää tässä vaiheessa kuvan päälle muut koristeet, esim. paljetit, jos niitä haluat käyttää.
2. Päällystä kuva etupuolelta kontaktimuovilla. Leikkaa kontaktimuovi samankokoiseksi kuvan kanssa.
3. Liimaa magneetti kuvan takapuolelle kartonkiin.
4. Anna kuivua ja tadaa, magneetti on valmis! :)Tässä vielä Maja Ivarssonin ja Scarlett Johanssonin kuvilla varustetut magneetit, jotka tein parisen vuotta sitten ohjatessani erästä kädentaitoryhmää. :)3 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Oi ihania! Kiitos tästä ohjeesta. pitääpä heti kokeilla..... :)

Nzqu kirjoitti...

Löysin blogiisi jotain kautta juuri äsken. Pakko kommentoida noita magneetteja, ne ovat ihania! Olen itse tehnyt niitä sellaisesta leikattavasta magneettilevystä, jossa on liimapinta itsessään. Helppoa ja nopeaa. :)

Isla Olivia kirjoitti...

Inkeri: Kiitos. :) Ja kiva, jos ohje on hyödyllinen!

Nzqu: Tervetuloa lukemaan! :) Tuo mainitsemani magneettinauha toimii samalla tavalla, siinäkin on liimapinta itsessään. :)